Gaven til maven: Her er årets bedste bøger om mad

Fra Claus Meyer til Kina og fra Skagen til Tyrkiet, hen over Bourgogne, bistrokøkkenet og Italien. Årets boghøst kommer vidt omkring. Vi har plukket i den.

Gaven til maven: Her er årets bedste bøger om mad
Offentliggjort

20 år med formel B & co.

Når kokke og restauranter udgiver store coffetable-bøger, de selv har stået for, så kan de ofte fremstå imponerende ved første øjekast, men af og til savner man redaktør og et professionelt forlag bag – altså et forlag, der gider, for professionelle forlag smider skam også sjuskede udgivelser på gaden.

Det er ikke tilfældet her med den usædvanligt lækre kæmpebog i anledning af 20-året for formel B, der siden knopskød med nogle af landets bedste restauranter. Teksten er stram og præcis, og Jonas Buhrs billeder er en fryd for øjet. Se evt. gastro nr. 197, hvor der bringes et større uddrag fra bogen.

’Signatur’, Sine Cecilie Laub og Torsten Rojas-Danielsen (tekst) samt Jonas Buhr (foto), Salvador Books, til 671 kr.