Grisefest – sig ordet, og frem toner for ens indre blik en rødmosset Spiesfest på Mallorca årgang 1970’erne – sejle op ad åen, udrikkelig vino tino i tøndevis og ’morsom’ underholdning ved de festlige guider!
Men det var dengang – der er anderledes griseri på tallerkenen, når gourmet-slagteren Gourmandiet (med tilhørende restaurant) på Østerbro byder til grisefest. Grisefesten er i anledning at, at den økologiske vinbonde Juan Ramòn fra vingården Cellar Escoda-Sanahuja vest for Barcelona gæster forretningen. I tidsrummer 16.00-18.00 vil han fortælle om sine vine og svare på spørgsmål – og mon ikke også der falder en smagsprøve af?
Efterfølgende er der ’grisefest’ – med garanti helt uden fællessang!
Grisefest à la Gourmandiet fra kl. 19.00
I anledning af Juan Ramóns besøg har vi sammensat en menu, der komplimenterer vinene på bedste vis. Og selvom vi garanterer rigeligt af både vildsvin og pattegris, så skal du heller ikke snydes for et stykke prima oksekød, i form af vores Côte de Boeuf.
Menuen ser ud som følger:
Mens vi venter på ko & gris
Udvalg af pølser og skinke fra vildsvin
2005 Conca de Barbera, Les Paradetes, Escoda-Sanahuja
Det bedste fra ko & gris
Helstegt fransk minipattegris og dansk økologisk Côte de Boeuf – med sprøde danske økogrøntsager og salat af nye økokartofler og krydderurter
2006 Conca de Barbera, La Llopetera, Escoda-Sanahuja
2005 Conca de Barbera, Coll del Sabater, Escoda-Sanahuja
Udvalg af dansk økologisk gårdost
2007 Conca de Barbera, Els Bassots, Escoda-Sanahuja
Hvor: Gourmandiet, Rosenvængets Allé 7A, 2100 København Ø
Hvornår: 11, juni fra kl. 18.00
Pris: 895 kr. pr. person
Bordbestilling og yderligere information på info@gourmandiet.dk eller tlf. 3927 1000