Holdet bag Diamond Slice har åbnet en fried chicken-bar

Og det er med fadøl i stride strømme.

Offentliggjort

Det ser ud til at blive en varm sommer på Hejrevej. Foruden at den ultrapopulære bar Autopoul for nylig meldte ud, at de tager endnu en sæson på industrivejen i Nordvest, er et andet af byens mest hypede restauratørteams nemlig rykket ind. Og det er med frituregryderne i kog.

Inde i ølbaren Gammas lokaler er Rays Chicken nemlig åbnet. Fadøl og fried chicken må siges at være en vaskeægte vinderkombination, og den kan du nu, fire dage om ugen, nyde godt af, hvis du bevæger dig rundt i Fuglekvarteret.

Konceptet er skabt af Alex Dadzis, Kristopher Schram og Jan Kopacz – holdet bag det hypede pizzasted Diamond Slice. De tre har tidligere arbejdet i byer som New York, London og San Francisco, hvor friturestegt kylling er udbredt i en helt anden skala end herhjemme.

”Vi har altid følt, at fried chicken-scenen i Danmark var underrepræsenteret. Der findes nogle få steder, der virkelig gør en indsats for at skabe noget særligt, men generelt har denne ret ikke fået den kærlighed, den fortjener,” fortæller Alex Dadzis til avisen KøbenhavnLIV.

Men nu kan du altså mæske dig i den underrepræsenterede spise. På Hejrevej 6B, for at være helt præcis.

Rays Chicken har åbent fra onsdag til lørdag fra klokken 16, til der er udsolgt.

Du kan se mere lige her.