Det ser ud til at blive en varm sommer på Hejrevej. Foruden
at den ultrapopulære bar Autopoul for nylig meldte ud, at de tager endnu en
sæson på industrivejen i Nordvest, er et andet af byens mest hypede
restauratørteams nemlig rykket ind. Og det er med frituregryderne i kog.
Inde i ølbaren Gammas lokaler er Rays Chicken nemlig åbnet.
Fadøl og fried chicken må siges at være en vaskeægte vinderkombination, og den
kan du nu, fire dage om ugen, nyde godt af, hvis du bevæger dig rundt i
Fuglekvarteret.
Konceptet er skabt af Alex Dadzis, Kristopher Schram og Jan
Kopacz – holdet bag det hypede pizzasted Diamond Slice. De tre har tidligere
arbejdet i byer som New York, London og San Francisco, hvor friturestegt
kylling er udbredt i en helt anden skala end herhjemme.
”Vi har altid følt, at fried chicken-scenen i Danmark var
underrepræsenteret. Der findes nogle få steder, der virkelig gør en indsats for
at skabe noget særligt, men generelt har denne ret ikke fået den kærlighed, den
fortjener,” fortæller Alex Dadzis til avisen KøbenhavnLIV.
Men nu kan du altså mæske dig i den underrepræsenterede
spise. På Hejrevej 6B, for at være helt præcis.
Rays Chicken har åbent fra onsdag til lørdag fra klokken 16,
til der er udsolgt.
Du kan se mere lige her.