Seks vaskeægte Michelin opskrifter fra Substans i Århus

Tag forskud på sommeren med seks vaskeægte Michelin opskrifterfra Substans i Århus.

Seks vaskeægte Michelin opskrifter fra Substans i Århus
Offentliggjort

Den nykårede michelinrestaurant Substans indvier os i nogle af restaurantens dejlige sommeropskrifter, der bl.a. bringer sommerbuk og sommertrøffel på tallerknerne og selvfølgelig alt det stadig nye grønne fra den danske muld – ærter, kartofler, gulerødder, løg og jordbær.

Substans er barn af parret René Tang Jensen og Louise Mammen. Han er udlært kok fra Norsminde Kro og desuden tjeneruddannet – fra Malling Kro, hvor han faktisk traf Louise, der arbejdede dér som tjener.

Madstilen på Substans beskrives af parret selv som nydansk/fransk gourmet, og menuen skifter hver måned. Man kan selv sammensætte sin menu ud fra 6 retter plus en ostetallerken ned til 3 retter – med mulighed for vinmenu.

Restaurant Substans

Frederiksgade 74

8000 Århus C

Tlf.: 8623 0401 ( fra kl. 12)

Åben tirsdag-lørdag kl. 17-24

LÆS OGSÅ: Anmeldelse: Restaurant Substans

LÆS OGSÅ: Guide: 8 gode restauranter i Århus

LÆS OGSÅ: Fem fabelagtige retter fra uforlignelige Uformel