Winemakers dinner på Restaurant Mêlée

Winemakers dinner på Restaurant Mêlée

Mød Dénis Marchand fra Domaine Marchand Frères i Gevry Chambertin i Bourgogne og smag seks af hans vine – mousserende, hvid, rød og rosé og i årgange fra 2008 til 2013.

Winemakers dinner på Restaurant Mêlée
Offentliggjort

Oubæk-restauranten Mêlée på Frederiksberg lægger hus til og serverer en seksretters menu med bl.a. slethvar, tatar og kalvebrissel.

En aften med bourgogne, mad, kaffe, vand og besøg af vinbonden selv koster 1.275 kr.

Det er vinfirmaet Compagniet, der står for arrangementet, og reservation sker på tlf. 2343 6789 eller mail til helge@compagniet.dk.

Se hele menuen og læs mere om Dénis Marchand på compagniet.dk.

LÆS OGSÅ: Mineralitet findes...eller gør det?

LÆS OGSÅ: 3 fantastiske vine under 100 kr.