Martin Kongstad om populær sushi-restaurant:  ”De leverer stadig et fornuftigt bundniveau”

I det nye afsnit af ’Bearnaise er dyrenes konge’ er Martin Kongstad taget ud for at spise sushi.

Offentliggjort

Sponsoreret af Jalm&B.

Denne uges afsnit af ’Bearnaise er dyrenes konge’ er en genudgivelse af et af de mest populære afsnit af podcasten gennem tiden, nemlig ’Alene på Kong Hans’. 

Afsnittet blev første gang udgivet i 2016 og begynder på Sebastopol på Nørrebro, hvor Martin Kongstad sidder efter en rigtig dårlig uge. 

Han beslutter sig for, at han skal spise et godt sted for at løfte sit humør og prøver lykken hos Kong Hans Kælder, som heldigvis har plads til én – dog først klokken 20.30.

For at slå tiden ihjel begiver Martin Kongstad sig ud på forskellige barer og værtshuse i København, som vækker mange forskellige minder fra hans barndom og ungdom, inden han skal spise sig ud af sit mismod.

”Jeg vil faktisk sige, at denne uges ’Bearnaise Classic’ er den bedste enkeltstående podcast, jeg har under ’Bearnaise er dyrenes konge’,” siger Martin Kongstad selv om det afsnit, der altså nu genudgives.

Programmets anmeldelse er af Sticks’n’Sushi i Nansensgade i København, som for Martin Kongstad ikke var en overvældende oplevelse. 

”Sticks’n’Sushi leverer stadig et fornuftigt bundniveau, men tiden truer med at løbe fra dem, og det måltid, jeg fik den aften, var ikke imponerende.”

Du kan lytte til det nye afsnit af ’Bearnaise er dyrenes konge’ på alle podcastplatforme nu.