Nyt afsnit af ’Bearnaise er dyrenes konge’: Om franske modehuse, arbejdspres og parisisk madkultur

Martin Kongstad taget til Paris, hvor han mødes med den danske modedesigner Alexander Marstrand.

Offentliggjort

Bragt i samarbejde med Jalm&B. 

At den franske modebranche er fuld af nykker, stramme deadlines og hårde arbejdsmiljøer kommer næppe som en stor overraskelse for de fleste. 

Men at man mister synet på det ene øje, fordi arbejdspresset er så stort, kom alligevel bag på den danske modedesigner Alexander Marstrand. 

Han har boet i den franske hovedstad i syv år og kom til byen for at arbejde hos modehuset Balenciaga. Sidenhen blev han ansat hos Celine, hvor han stadig arbejder i dag. 

Og så er han gæst i det nyeste afsnit af 'Bearnaise er dyrenes konge', hvor han fortæller om at arbejde for store modebrands, om de forskellige designprocesser og om, hvordan det er at være så engageret i sit arbejde, at man glemmer at tænke på sig selv. 

Samtalen foregår på restauranten Sur Mer, der ligger i det 10. arrondissement, og som også får en anmeldelse med på vejen i programmet. Det samme gør den parisiske restaurant Rives. Begge anmeldelser er naturligvis oplæst af Claes Bang.

Du kan lytte til det nye afsnit af 'Bearnaise er dyrenes konge' på alle podcastplatforme nu.