Mad med røg: 6 røgede retter

Rasmus Leck Fischer tænder gerne godt op under gryderne, men her er det faktisk røgen og ikke ilden, han er interesseret i, når han laver mad med røg.

Mad med røg: 6 røgede retter
Offentliggjort

Ska’ du med ud og ryge? Nogen hævder, at rygere har det sjovere … måske på den korte bane, ja, men dem, der ryger på en smoker, de har det i hvert fald sjovt, mens det står på og får jo en masse frisk luft imens, derude i haven eller på terrassen. Men der skal mere end en kort rygepause til, hvis store stykker kød skal være helt møre – mad med røg er slowfood og rigtig efterårsmad, så smøg ærmerne op, og sæt god tid af til at lade kødet trække med kraftige krydderier og så lige ryge i måske 8 timer.

__________

1. Langtidsrøget kalvebryst og østersfritter

2. Stegt terrine af røget durocbov

3. Røgede hønseæg og stegt kyllingeskind

4. Svinebryst fra smokeren

5. Grillet brød og røget andelår

6. Røget salt til maden