Opskrift: Bacontoast med ost og spejlæg

Perfekt til en søndag formiddag - med eller uden tømmermænd.

Bacontoast med ost og spejlæg
Offentliggjort

4 personer

Ingredienser

Bacontoast med ost og spejlæg

  • 18 skiver bacon
  • 8 tykke skiver fast ost
  • 8 skiver landbrød
  • 50 g blødt smør
  • 4 æg
  • Revet ost

Sådan gør du

  1. Steg baconskiverne gyldne i ovnen ved 160 grader. 
  2. Læg ost og bacon imellem hver af brødskiverne – gem lidt bacon til pynt – og når toastene er samlet, smøres de med smør på over og undersiden. 
  3. Steg toastene gyldne på en pande, og giv dem ca. 5 minutter i ovnen bagefter ved 180 grader.
  4. Steg 4 perfekte spejlæg, og top hver toast med dem samt revet ost og selvfølgelig det sidste bacon!