Københavnerne har nu fået endnu et spisested, der på glimrende vis fortolker easy-going og velsmagende japansk restaurantmad

Indretning, værtskab og mad går hånd i hånd på Posh Jah, der har taget det bedste fra søsterrestauranten Jah Izakaya på Vesterbro og tilsat en solid portion posh fra Indre By.

Københavnerne har nu fået endnu et spisested, der på glimrende vis fortolker easy-going og velsmagende japansk restaurantmad
Offentliggjort

Siden Jah Izakaya åbnede på Gasværksvej i København i 2016, har den japanske restaurant dygtigt formået at etablere sig som et glimrende bud på en restaurant i mellemklassen til alle dem, der ikke altid vil spise italiensk eller fransk, når de går ud.

Og efter syv år har folkene bag Jah Izakaya så knopskudt med endnu en japaner. Resultatet er Posh Jah, der i modsætning til Jah Izakaya har en, ja, lidt mere posh beliggenhed i Borgergade i Indre By blandt modebutikker og gallerier.

Kendere af japansk kultur vil være bekendte med konceptet izakaya. Det er en japansk form for en beværtning, nogen vil kalde det en kro, hvor man efter endt arbejdsdag kan indfinde sig, drikke et par øl og stille sulten med småretter med enkle tilberedninger, ofte grillet kød på spyd.

Det er enkel mad i enkle omgivelser, men det betyder bestemt ikke, at ambitionerne ikke er høje.