Remoulade

Remoulade fra bunden.

Remoulade
Offentliggjort

4 spsk. mayonnaise

2 spsk. yoghurt naturel

3 spsk. pickles

1 spsk. kapers

1 spsk. asie

Sukker

Karry

1-2 spsk. gurkemeje

Salt og peber

Bland mayonnaise og yoghurt. Hak pickles, asie og kapers ganske fint, og rør det i. Smag til med salt, peber, og evt. lidt sukker og et nip karry, og kom gurkemeje i, til farven er passende. Remouladen har godt af at trække lidt i køleskabet.

__________

VIL DU HAVE FLERE OPSKRIFTER PÅ HJEMMELAVET TILBEHØR?

- Sådan laver du: Sennep, remoulade og ketchup

- Sådan laver du: Agurkesalat og ristede løg

- Sådan laver du hjemmelavet ketchup

- Sådan laver du sød sennep

- Sådan laver du ristede løg

- Sådan laver du salte dildagurker

- Sådan laver du hjemmerørt remoulade

- Sådan laver du agurkerelish (Boston agurker)