Kristopher Schram har taget New Yorker-slicet til København: “Det er klart jyderne, der bedst kan relatere til det”

Kristopher Schram har taget New Yorker-slicet til København: “Det er klart jyderne, der bedst kan relatere til det”

Pizza, Michelin, pizza. Som med alle gode eventyr, starter amerikanske Kristopher Schrams kokkefærd der, hvor han nu har fundet hjem. På Diamond Slice slynger han og partnerne ægte New York-style pizzaslices til masserne af københavnere, der ikke anede, at de manglede endnu fortolkning af den flade tærte. Vi har spurgt Schram, hvor man får den bedste slice i New York, den værste foodtrend og hvorfor et skønhedsprodukt er hans vigtigste værktøj i køkkenet.

Offentliggjort

Hvad spiser du ofte i Danmark, som du aldrig troede, du skulle spise, før du flyttede hertil?

“Knækbrød med ost og Kalles Kaviar ovenpå. Det havde jeg aldrig troet, jeg skulle spise så tit, som jeg gør. Jeg lavede engang en pop-up i København, hvor jeg serverede et syltet æg med ørredrogn og lagde en hel tube Kalles Kaviar ved siden af. Folk skulle bare have lov til at pøse så meget på, som de ville. Jeg elsker det.“

Hvilken dansk ret kan du ikke fordrage?

“Jeg synes ikke, jeg er kræsen. Men måske boller i karry? Det er ikke engang, fordi det smager dårligt, jeg synes bare, retten er underlig.”